Στις 15 και 16 Μαρτίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης, πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η Nissan βρέθηκε εκεί, ως χορηγός της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της και στον συγκεκριμένο κλάδο, με ειδικές τιμές, ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.DSC_6058

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο εμπορικός διευθυντής της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.,  κος Μάριος Μπαρκής, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα δύο άκρως ανταγωνιστικών αυτοκίνητων για την συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών, των νέων MICRA και ΝΟΤΕ. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών, είχαν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα συγκεκριμένα μοντέλα, καθώς αυτά βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, εντός του χώρου της εκδήλωσης.

DSC_6068Σε ότι αφορά το νέο Nissan MICRA, είναι πλέον γνωστό ότι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει  μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως κορυφαία αξιοπιστία, αντοχή αλλά και οικονομία στη μετακίνηση και συντήρησή του. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το 2013, πανελλαδικά, όπου το Nissan MICRA κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα βενζινοκίνητα μοντέλα, με 1.533 ταξινομήσεις.

Από την άλλη πλευρά, το νέο Nissan NOTE, διακρίνεται για την ευρυχωρία του, την πρωτοποριακή τεχνολογία που ενσωματώνει για την κατηγορία του, τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει και προπάντων για την οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις. Χαρακτηριστικά, η έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi αποδίδει 90PS, έχει κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 3,2l/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας !