Καθώς η Mercedes-Maybach ετοιμάζεται να τραβήξει το πέπλο που καλύπτει το 6 Convertible Concept την επόμενη εβδομάδα, οι συντάκτες του AutoTopNL έκαναν μία βόλτα τραβώντας POV video την υπερπολυτελή S600.Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το λες ακριβώς καινούριο καθώς πρωτοεμφανίστηκε πριν από σχεδόν 3 χρόνια, αλλά είναι το πιο άνετο από τη γκάμα της εταιρείας, σχεδιασμένο να συνοδεύεται από κάποιον σοφέρ, ενώ οι ιδιοκτήτες του θα κάθονται στα πίσω ανεξάρτητα καθίσματα και θα απολαμβάνουν τις πολυτελείς δυνατότητές του.

Παρότι της απονεμήθηκε ο τίτλος  “το πιο αθόρυβο σεντάν παραγωγής” όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, η Mercedes-Maybach S600 είναι αρκετά δυνατή, αποδίδοντας το εντυπωσιακό νούμερο των 530PS και 830Nm ροπής, από έναν 6.0 λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα. Ο χρόνος που χρειάζεται για να επιταχύνει από τα 0 ως τα 60mph (0-96km/h) είναι αδιάφορος σε ένα όχημα αυτού του μεγέθους, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορεί να το κάνει στο σεβαστό νούμερο των 5.0 δευτερολέπτων.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτή η έκδοση της S-Class έχει μία αρκετά “τσιμπημένη” τιμή – $191,300 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για να είμαστε ακριβείς, αλλά αν σας φαίνεται πολύ υψηλή, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην οικονομικότερη Mercedes-Maybach S550. Αυτή η έκδοση έχει έναν V8 κινητήρα 4.7 λίτρων biturbo και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic, και μπορείτε να την αποκτήσετε από $166,200.

Αλλά πως φαίνεται ο κόσμος πίσω από το τιμόνι ενός τόσο πολυτελούς αυτοκινήτου; Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου για να το ανακαλύψετε, αλλά μην ξεχάσετε τα ποπ-κορν, γιατί η διάρκειά του δεν είναι μικρότερη από 14 λεπτά και 31 δεύτερα.