Ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης που έχουν οι κάτοχοι του επαγγελματικού Mitsubishi L200 χάρη στην αξιοπιστία-ποιότητα-αντοχή και τεχνολογική υπεροχή του μοντέλου αποτέλεσε τον βασικό άξονα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε..Mitsubishi_L200_Perpinias+

Τρεις επαγγελματίες, ένας γεωπόνος, ένας ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας και ένας αγρότης είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, οι οποίοι περιγράφουν τις εμπειρίες τους από τη “συμβίωση τους” με το L200.

Τα σχόλια των κατόχων του L200 είναι: ο κος. Δημόπουλος από την Πάτρα  δηλώνει: «αρχικά έψαχνα ένα 4Χ4 για τα χωράφια. Τελικά απέκτησα ένα απίθανο αυτοκίνητο …για όλα. Σαν επαγγελματίας, βρήκα το συνεργάτη μου! Σηκώνει όλα τα βάρη!»

Ο κος. Μανώλης Περπινιάς περιγράφει τη δική του εμπειρία: «Βούτηξε στη λάσπη ως τους μασπιέδες …και βγήκε! Χώθηκε στην άμμο όσο δεν πάει …και βγήκε το άτιμο. Εκεί το παραδέχτηκα.»

Mitsubishi_L200_KassakisΤέλος ο κος. Μανώλης Κασσάκης από το Λασίθι της Κρήτης μέσα από μία μαντινάδα τονίζει τα πλεονεκτήματα του L200 : «Όποιος δε θέλει τίποτα στην τύχη να τ’ αφήσει, από τα διπλά διαφορικά να πάρει Mitsubishi. Χρόνια και χρόνια το οδηγώ, κι είναι σωστό λιοντάρι, με τόνους με φορτώματα, με βγάζει παλικάρι.».

Tη νέα καμπάνια του L200 μπορείτε να δείτε στο κανάλι της Mitsubishi Motors στο youtube: http://www.youtube.com/user/mitsubishigr

To Mitsubishi νέο L200 αντιπροσωπεύει την πρόταση της Mitsubishi Motors για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό pickup ενός τόνου συνδυάζοντας το καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας ενός σύγχρονου SUV προσφέροντας:

–          Σχεδίαση εμπνευσμένη από το εντυπωσιακό πρωτότυπο / το Pajero Evo που έχει κερδίσει στο ράλι Ντακάρ,

–          Ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο μήκος εσωτερικού 215,3 cm (Double Cab),

–          Σύστημα κατ’ επιλογήν τετρακίνησης “Super Select”, μοναδικό στην κατηγορία pick-up,

–          Συστήματα ενεργητικής ευστάθειας και ελέγχου πρόσφυσης

–          Κορυφαίος κύκλος στροφής 5.9 m στην κατηγορία,

–          Πετρελαιοκινητήρας που πληροί της προδιαγραφές μέχρι Euro-5

–          Ιπποδύναμη από 128 – 178 ίππους

–          Κορυφαία παθητική ασφάλεια,

–          Επιλογή από 3 τύπους αμαξώματος: single cab(μονοκάμπινο), club cab και 4-θυρο double cab,

–          Περιβάλλον και άνεση επιβατικού αυτοκινήτου για τους πίσω επιβάτες στην έκδοση Double Cab

H ολοκληρωμένη γκάμα του L200 που ξεκινά από 14,606€ περιλαμβάνει εκδόσεις Single Cab & Club Cab 2WD με όφελος από 1,500€ – 2,500€ και 4WD και εκδόσεις Double Cab  4WD με όφελος 2,000€ – 2,500€.