Η Nissan, όντας πρώτη σε πωλήσεις ελαφρών φορτηγών για το 2012, ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του Έλληνα επαγγελματία απέναντί της, προσφέροντας το ΝV200 σε τιμές, εκπληκτικά χαμηλές!40054_1_5

Ο τεράστιος χώρος φόρτωσης του NV200 έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να μεγιστοποιεί τις εσωτερικές διαστάσεις και να διευκολύνει την καθημερινή εργασία. Το εσωτερικό μήκος φτάνει τα 2.04 m και στους θόλους των τροχών τα 1,22m για να μπορούν να μεταφέρονται εύκολα δύο παλέτες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Καθώς το πάτωμα φόρτωσης απέχει μόλις 524mm από το έδαφος, η φόρτωση του NV200 είναι ταχύτερη και ευκολότερη. Στάνταρ άγκιστρα στο πάτωμα φροντίζουν για την ασφαλή πρόσδεση των φορτίων.

Το NV200 εφοδιάζεται με πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως ABS με EBD, Brake Assist, και Stability Control. Επιπλέον, αερόσακος οδηγού, καθώς και οι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας στα εμπρός καθίσματα είναι στάνταρ.

40044_1_5Το NV200 διατίθεται με μία γκάμα ισχυρών αλλά οικονομικών κινητήρων, οι οποίοι συνδυάζονται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο 1.5 turbo diesel παράγει 63kW (85PS) και ροπή 200Nm, ενώ ο βενζινοκινητήρας 1.6 λίτρων παράγει 81kW (109PS) και ροπή 153Nm. Χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα η ελεύθερη πρόσβασή του στον πράσινο δακτύλιο.

Και οι δύο προαναφερόμενοι κινητήρες προσφέρουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου, με εντυπωσιακή αυτονομία σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το  EVALIA αποτελεί την επιβατική έκδοση του αυτοκινήτου και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως 7 επιβάτες (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

H τιμή του NV200 ξεκινά από τις 13.880€, όπου συμπεριλαμβάνεται τόσο η ειδική προσφορά της Nissan, αλλά και ΔΩΡΟ το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NV200 της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό  προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.