Τώρα οι κάτοχοι των νέων QASHQAI, JUKE, X-TRAIL αλλά και αυτοί του λίαν συντόμως επερχόμενου  PULSAR, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στις έξυπνες συσκευές τους, την εφαρμογή Nissan Drivers Guide και να ζήσουν on line, την εμπειρία της κορυφαίας τεχνολογίας που αυτή προσφέρει.

Drivers guide4

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή Nissan Drivers Guide δίνει τη δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας augmented reality (επαυξημένης πραγματικότητας) στον κάτοχο του Nissan, να μάθει αλλά και να καταλάβει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις λειτουργίες του οχήματός του. Drivers guide3Όταν για παράδειγμα, ο χρήστης επιθυμεί λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο κουμπί ή διακόπτη, απλά στρέφει την κάμερα του smartphone ή του tablet  σε αυτό το αντικείμενο ή την περιοχή που τoν ενδιαφέρει.  Στη συνέχεια, με ένα διαδραστικό μενού εμφανίζεται το σημείο στην οθόνη της συσκευής  και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί γρήγορα να έχει, με όση λεπτομέρεια επιθυμεί, τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Ανακαλύψτε και εσείς τις δυνατότητες της πρωτοποριακής εφαρμογής Nissan Drivers Guide και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία πληροφόρησης. Περισσότερα στο www.nissan.gr