Η Nissan, όντας 1η σε πωλήσεις ελαφρών φορτηγών για το 2012, ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του Έλληνα επαγγελματία απέναντί της, προσφέροντας το κορυφαίο ΝΑVARA σε τιμές, εκπληκτικά χαμηλές !NISSAN_NAVARA_02

Το Nissan ΝAVARA εφοδιάζεται με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, που πληρούν τις προδιαγραφές EURO V, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση που φθάνει μέχρι 231hp ! Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, έχουν σαν αποτέλεσμα το Nissan NAVARA να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελεί η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

NISSAN_NAVARA_3

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τώρα το όφελος για το Nissan NAVARA που φθάνει έως και τις 3.990 €, περιλαμβάνει ως δώρο και την  κρατική απόσυρση, ενώ η τιμή του ξεκινά από τις 23.640 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NAVARA της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό  προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.3.990 €, περιλαμβάνει ως δώρο και την  κρατική απόσυρση, ενώ η τιμή του ξεκινά από τις 23.640 €.