Η Νissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης α.ε,  επιστρατεύει την Sporteam, τον καταξιωμένο αγωνιστικό της βραχίονα, προκειμένου να εξελίξει το κορυφαίο supercar Nissan GTR σε ένα άλλο επίπεδο!Nissan-GT-R-pr

Ότι το Nissan GT-R αποτελεί ένα από τα κορυφαία supercars της Υφηλίου, είναι ευρέως γνωστό. Αυτό όμως που ίσως μέχρι τώρα μόνο οι μυημένοι του συγκεκριμένου χώρου γνώριζαν, είναι ότι οι τυχεροί ιδιοκτήτες των GT-R στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το δικό τους GT-R, με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα!

Συγκεκριμένα, η Nissan Sporteam – Athens προσφέρει λύσεις αναβάθμισης που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες. Με βασικό γνώμονα αυτών των μετατροπών τη διατήρηση του “χαρακτήρα” του GT-R, καθώς και της αξιοπιστίας των εργοστασιακών μερών του, η Nissan Sporteam – Athens προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με αρκετά στάδια βελτίωσης.

Τα στάδια βελτίωσης για μοντέλα έως και το 2010 (με εργοστασιακή ισχύ στα 485hp), ξεκινούν από τα 520hp και φτάνουν έως και τους 700hp+, διατηρώντας το εκπληκτικό κιβώτιο ταχυτήτων GR6 στην εργοστασιακή του μορφή και με τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα, προκειμένου να διατηρηθεί η απόκριση και οι χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων όπως στο εργοστασιακό GT-R.

Για τους ακόμη πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες που αποζητούν κάτι περισσότερο από τα προαναφερθέντα στάδια, προτείνονται λύσεις μετά από συζήτηση.