Το Twingo Miss Sixty το πιο glam ‘n’ rock αυτοκίνητο με τις ακαταμάχητες ροζ λεπτομέρειες και το αξεπέραστο στυλ, μετά τις βόλτες στην Αττική με τις αγαπημένες σας fashion bloggers, διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει ένα ταξίδι για 2 άτομα με το Renault Twingo Miss Sixty αλλά και πολλά ακόμα δώρα Miss Sixty!
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στη σελίδα του Twingo Miss Sixty στο Facebook, απαντήστε σωστά στις 7 απλές ερωτήσεις του διαγωνισμού και διεκδικήστε ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης σε πολυτελές spa ξενοδοχείο για 2 άτομα μαζί με το Twingo Miss Sixty αλλά και πολλά αξεσουάρ Miss Sixty.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Ιουνίου 2011 έως και τις 17 Ιουλίου 2011, η κλήρωση των τυχερών θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2011 και τα ονόματα των 13 νικητών/νικητριών θα αναρτηθούν στη σελίδα του Twingo Miss Sixty στο Facebook και στο site της Renault.
Tips που θα σας βοηθήσουν στον διαγωνισμό:
  • συγκεντρώστε πληροφορίες για το Twingo Miss Sixty από το site της Renault
  • ξεσκονίστε στη σελίδα του Twingo Miss Sixty στο Facebook όλα τα posts, τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι 4 fashion bloggers.