Η Clarion δημιούργησε την υπηρεσία τηλεματικής Smart Access για να παρέχει στους οδηγούς οχημάτων ένα πιο άνετο, ασφαλές και πρακτικό περιβάλλον οδήγησης. Η υπηρεσία, θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία και σταδιακά θα εφαρμοστεί σε διεθνές επίπεδο.

Η διεθνής αγορά smartphones αναπτύσσεται με φοβερούς ρυθμούς και επηρεάζει σημαντικά την αυτοκινητοβιομηχανία. Ολοένα και περισσότερα άτομα συνδέονται παγκοσμίως στο Internet και χρησιμοποιούν τις εφαρμογές του. Γι’ αυτό το λόγο, η ικανότητα για συνεχή παροχή νέων δυνατοτήτων, λειτουργιών και πλεονεκτημάτων μέσω της σύνδεσης στο Internet εντός των οχημάτων, θα γίνει μια παγκόσμια ανάγκη. Έχοντας κατά νου αυτό το μελλοντικό όραμα για τη διεθνή αγορά, η Clarion καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αυξήσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της προβολής και διαχείρισης των πληροφοριών, εντός οχημάτων, μέσω Internet, με το να παρέχει υπηρεσίες τηλεματικής, πρωτοποριακού επιπέδου. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για το μέλλον της Clarion και η εταιρεία θα κάνει τα πρώτα της βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με την υπηρεσία Smart Access, που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τον Όμιλο Hitachi.

Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία της υπηρεσίας Smart Access, η Clarion επέλεξε ως νέο της σύνθημα τη φράση “moves you, connects you” για να εκφράσει τη νέα της αποστολή και να παρουσιάσει μια νέα διεθνή στρατηγική προώθησης των νέων αυτών υπηρεσιών. Η κεντρική ιδέα του μηνύματος της Clarion είναι ότι η “Clarion θα σας μεταφέρει συνδέοντάς σας με τον ήχο, την πληροφόρηση, την άνεση και την ασφάλεια”.