Μια τριάδα νέων εξωλέμβιων κινητήρων κατασκεύασε η Suzuki, που συνδυάζουν την βέλτιστη απόδοση στην οικονομία του καυσίμου, χωρίς όμως να θυσιάζεται η απόδοσή τους. Συγκεκριμένα, οι νέες DF140A, DF115A και DF100A εκμεταλλεύονται πλήρως το καινοτόμο σύστημα Learn Burn Control που ανέπτυξε η Suzuki, το οποίο επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί σε μια πιο ομαλή λειτουργία, βελτιστοποιώντας στο έπακρο το μίγμα καυσίμου / αέρα και παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές αποδόσεις στην οικονομία του καυσίμου. Ήδη, αυτή η καινοτόμος τεχνολογία, έχει τύχει ευρείας αποδοχής από τους ιδιοκτήτες σκαφών ανά την Υφήλιο.

Και οι τρεις εξωλέμβιες βασίζονται σε ένα 4-κύλινδρο, 16-βάλβιδο μπλοκ, χωρητικότητας 2.044 κ. εκ που προσφέρει υψηλή απόδοση ισχύος και αποδοτική λειτουργία. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν έναν αισθητήρα ανάδρασης O2, που ρυθμίζει συνεχώς τον κινητήρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου, ενώ οι DF140A και DF115A

ενσωματώνουν έναν αισθητήρα κρουστικής καύσης (knock sensor) που βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, παρέχοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τέλος, οι τρεις εξωλέμβιες καλύπτονται με νέας σχεδίασης καλύμματα του κινητήρα τους, γεγονός που του δίνει μια επιθετική, «δυνατή» όψη που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σκάφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.