Η καμπάνια προώθησης του Volkswagen T-Roc συνεχίζεται καθώς η εταιρεία έδωσε ένα νέο βίντεο από το επερχόμενο crossover.
Σχεδιασμένο να “δημιουργεί κύμματα,” το T-Roc θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan και θα έχει “προκλητικές αναλογίες, προοδευτικό σχεδιασμό, και πληθώρα καινοτομιών.” Η Volkswagen επίσης λέει πως το μοντέλο θα έχει σπορ προσανατολισμό και θα έχει αρκετά  off-road χαρακτηριστικά όπως η κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Εμπνευσμένο από το T-Roc concept, το μοντέλο παραγωγής θα έχει εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση με μία φαρδιά μάσκα που θα ενσωματώνει τα φωτιστικά σώματα. Θα έχει επίσης πλαστικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και χαρακτηριστικά LED φώτα που θα λειτουργούν ως φλας αλλά και φώτα ημέρας.

Μιλώντας για μοναδικό σχεδιασμό, το μοντέλο θα έχει μεταλλικά πλαίσια παραθύρων που θα συνεχίζουν πίσω ως το φαρδύ C-pillar. Θα υπάρχει επίσης μία αεροτομή πίσω και στη πόρτα του χώρου αποσκευών θα υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα.

Το τελευταίο βίντεο μας παρέχει μερικές ματιές από το εσωτερικό και μπορούμε να δούμε φιλέτο στο χρώμα του αμαξώματος. Εκτός αυτού διακρίνουμε μεταλλικές λαβές στις πόρτες, ασημένιες λεπτομέρειες και ένα ευμεγέθες σύστημα infotainment. Το crossover φαίνεται πως θα διαθέτει και σύστημα ambient φωτισμού, αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ως τώρα.

Το Volkswagen T-Roc θα αποκαλυφθεί στις 23 Αυγούστου.