Όταν λένε ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, μερικές φορές ξεχνούν ότι οι άνθρωποι πολλές φορές μπορούν να παθιαστούν με πολλούς αρνητικούς τρόπους


Πάρτε για παράδειγμα τον οδηγό αυτού του κόκκινου Mitsubishi ASX. Άσχετα από το πώς αντέδρασε ο ποδηλάτης, βάζοντας την ζωή κάποιου σε κίνδυνο δεν είναι ποτέ δικαιολογημένο.

Στα σχόλια του βίντεο θα δείτε κόσμο ο οποίος κατηγορεί τον ποδηλάτη για την συμπεριφορά του πριν το συμβάν. Παρ’ όλ’ αυτά ο οδηγός του αυτοκινήτου θα έπρεπε να φερθεί πιο πολιτισμένα. Το να οδηγείς το αμάξι σου προς ανθρώπους με πρόθεση να τους χτυπήσεις, ακόμα και σε πολύ μικρή ταχύτητα δεν είναι αποδεκτό.

Σύμφωνα με τον ποδηλάτη, συνέβησαν τα εξής: “Επέστρεφα από μία παράδοση και καθώς κινούμουν στον ποδηλατόδρομο, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου μπήκε απότομα στην λωρίδα, σπρώχνοντάς με προς τη γωνία. Τον προσπέρασα χωρίς καν να ακουμπήσω το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκα και με χτύπησε από πίσω. Κατέβηκα από το ποδήλατο και συνέχισε να κινείται κατά πάνω μου.”

Εννοείται πως έμεινε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μέχρι να βεβαιωθεί πως ήταν ασφαλές να κατέβει, και μετά από το συμβάν πήγαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα.