Αν σκοπεύεις να νικήσεις την ναυαρχίδα της Tesla το Model S σε έναν αγώνα drag, θα πρέπει να πετάξεις ότι βρεις πάνω του… Ακόμα και κανέναν νιπτήρα αν σου βρίσκεται.

Ένας πιο σίγουρος τρόπος είναι με το να ανεβάσεις την ιπποδύναμη σε έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης σε εξωπραγματικά νούμερα. Ας πούμε στους 1000 ίππους οι οποίοι είναι ένα πολύ ωραίο και στρόγγυλο νούμερο.

Οπότε τι πιστεύετε; Αρκούν οι 1000 ίπποι για να κατατροπώσουν το Model S P100D; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από την πρόσφυση που έχεις. Το γεγονός ότι αυτό το βελτιωμένο CTS-V στέλνει όλη την ισχύ του στους πίσω τροχούς σίγουρα δεν είναι πλεονέκτημα.

Για να κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται τη δοκιμή, οι οδηγοί δοκίμασαν και από στάση αλλά και ρολαριστά, πράγμα το οποίο έδειξε πώς μπορεί να αποδόσει το κάθε αυτοκίνητο καλύτερα.

Στο τέλος το Model S P100D δοκίμασε και απέναντι από μία Ford Mustang 700 ίππων, κάνοντας εκκίνηση από τα 48 km/h. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι και τα δύο αυτοκίνητα απέδωσαν πολύ καλά και στο τέλος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η διάρκεια του αγώνα.