Το ανανεωμένο εικαστικό και το εμπλουτισμένο περιεχόμενό του θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες του νέου site της ΝISSAN – NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, στη διεύθυνση www.nissan.gr

Με τη νέα, δυναμική εμφάνιση και τις φιλικές στο χρήστη λειτουργίες του site, η ΝISSAN – NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών του σχετικά με θέματα που αφορούν τα μοντέλα της εταιρείας, τις προσφορές της αλλά και τις υπηρεσίες πωλήσεων και aftersales. Παράλληλα το νέο site θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, ούτως ώστε ο επισκέπτης να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα της μάρκας, σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται πλήρως στην σύγχρονη αισθητική του internet.

Πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από τα νέα μοντέλα της Nissan, λεπτομερής παρουσίαση του κάθε αυτοκινήτου, χρήσιμες εφαρμογές, όπως η πανεύκολη επιλογή της έκδοσης και του εξοπλισμού του επιθυμητού μοντέλου, καθώς και η συνεχής ενημέρωση με τα νέα της εταιρείας, είναι μερικές από τις ενότητες στις οποίες μπορεί να περιηγηθεί ο επισκέπτης του www.nissan.gr.