Η Nissan, προτίθεται να κατασκευάσει το JUKER σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μόνο κατόπιν σχετικών παραγγελιών, από τους μελλοντικούς «τυχερούς» ιδιοκτήτες.

Με κινητήρα 3.8 λίτρων και τελική ταχύτητα στα 257 χλμ/ώρα, το  JUKE-R έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον περασμένο Ιανουάριο στο Ντουμπάι, προσλαμβάνοντας εξαρχής τεράστια δημοσιότητα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Nissan να λάβει παραγγελίες για την κατασκευή τριών αυτοκινήτων. Μάλιστα τα δύο εξ αυτών, προορίζονται για μια υψηλού κύρους προσωπικότητα  της κοινωνίας του Ντουμπάι !

 

Εκτός των παραπάνω, η Nissan προτίθεται να κατασκευάσει και άλλα JUKE-R κατόπιν παραγγελίας , με τις σχετικές εντολές να τοποθετούνται εντός των επομένων τεσσάρων μηνών από τους «τυχερούς» ιδιοκτήτες. Καθώς η κατασκευή  του πρωτότυπου  JUKE-R βασίστηκε πάνω στο   GT-R, είναι λογικό η παραγωγή των επερχόμενων JUKE-R να επωφεληθεί από το σύστημα μετάδοσης και το πλαίσιο του συγκεκριμένου μοντέλου. Με την κατασκευή των τριών πρώτων αυτοκινήτων να βρίσκεται ήδη εξέλιξη, η παράδοσή τους αναμένεται στο τέλος του καλοκαιριού.