Το 107 είναι ανανεωμένο, πιο μοντέρνο και ακόμη περισσότερο ένα αυτοκίνητο πόλης, αποτελώντας μια έξυπνη απάντηση στην ανάγκη για αυτονομία, ανεξαρτησία και ελευθερία!

Ο απλός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του εμπνέεται από την νέα εμφάνιση της Peugeot και αποτελεί δύναμη έλξης.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εμφάνισή του, χωρίς όμως συμβιβασμούς αναφορικά με τα πλεονεκτήματά του στην μετακίνηση στην πόλη, καθώς έχει γίνει ακόμη πιο πρακτικό και οικονομικό.

 Μία αγορά συνεχώς εξελισσόμενη

Το Peugeot 107 εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις και νέο εξοπλισμό, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Οι αγορές έχουν αναπτυχθεί, με 16 νέες χώρες να προστίθενται σε σύνολο πλέον 48 χωρών που πωλείται το 107.

Όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, το 107 είναι συχνά το δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο σε μια οικογένεια. Η ικανοποίηση που προσφέρει, μέσω της ευελιξίας του, της οδηγικής απόλαυσης και της οικονομίας είναι πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας του.

Μετά την κατασκευή περισσότερων από 665.000 αυτοκινήτων έως το τέλος του 2011, το 107 γράφει τώρα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Ο σκοπός του είναι να αναπτύξει περισσότερο τα πλεονεκτήματά του, σε μία ανταγωνιστικά αυξανόμενη κατηγορία.

 Νέος εξωτερικός σχεδιασμός, απλός και εκλεπτυσμένος

 Με εντελώς ανασχεδιασμένη εμφάνιση εμπρός αλλά τις ίδιες διαστάσεις, το 107 υιοθετεί τον νέο σχεδιαστικό ύφος της Peugeot, με εμφάνιση που είναι απλή και μοντέρνα, απόλυτα ταιριαστή με το μηχανικό σύνολο, διατηρώντας τις μικρές διαστάσεις.

Το νέο πιο καμπύλο καπώ παρουσιάζει το νέο λογότυπο της εταιρίας, έτσι ώστε οι νευρώσεις στο καπώ που πλαισιώνουν το νέο λιοντάρι και το πλαίσιο του αριθμού κυκλοφορίας που βρίσκεται πλέον στο κέντρο της πρόσοψης, να δίνουν μία αίσθηση της σχέσης με το 208.

Ενώ διατηρούν το σχήμα τους και την ψηλή τους θέση, τα φώτα είναι πιο εκλεπτυσμένα: εμπρός, επεκτείνονται και έχουν ένα φόντο σε δύο τόνους, σε απόλυτη αντιστοιχία με το λιοντάρι, ενώ πίσω διακοσμούνται με ένα σκούρα φόντο, που πλαισιώνει τα φώτα με ένα σκούρο ρουμπινένιο χρώμα.

 Η νέα γρίλια της εισαγωγής αέρα, είναι στην χαρακτηριστική μορφή κυψέλης του 107, και σχηματίζει ένα λεπτό και ξεχωριστό «χαμόγελο», που πλαισιώνεται από το χρώμα του αμαξώματος.

 Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας έχει προστατευτικά φιλέτα – ένα εμπρός και τα άλλα δύο στα πλαϊνά – τόσο διακοσμητικά όσο και πρακτικά, ιδιαίτερα χρήσιμα για τις συνθήκες της οδήγησης στην πόλη.

Το 107 υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα εμπρός μέσω των φώτων ημέρας LED που τονίζουν τα πλευρικά προστατευτικά και ανάλογα με την έκδοση προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο.

 Όλα αυτά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα με μεγάλη φροντίδα, συνδέονται με μια κομψή γραμμή κατωφλίου και νέες διακοσμήσεις, δίνοντας στο 107 μια νέα μοντέρνα ταυτότητα.

Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων ενισχύεται με την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χρώματος για το 107, το “Plum”, που είναι μοντέρνο και ελκυστικό, και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του.

 Εσωτερικά, νέος εξοπλισμός και συνδυασμοί χρωμάτων

 Ο νέος συνδυασμός χρωμάτων “Mistral” στο εσωτερικό, οι νέες ταπετσαρίες καθισμάτων
“Manhattan” και οι δίχρωμες επενδύσεις στο ταμπλώ και τις πόρτες, που τώρα είναι απλά μαύρες, βελτιώνουν την ποιότητα του χώρου επιβατών και δίνουν μια εξευγενισμένη αίσθηση.

Υπάρχει και νέος εξοπλισμός άνεσης, όπως :

– Το ηχοσύστημα CD έχει 2 επιπλέον ηχεία στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση

– Ένα νέο ηχοσύστημα με CD διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, και συνδυάζεται με 4 ηχεία, προσφέροντας συνδέσεις USB, MP3 και Bluetooth, που συνήθως βρίσκουμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

– Το νέο δερμάτινο τιμόνι συνδυάζεται με νέο μοχλό ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση, και διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Μία απλή γκάμα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά

 Το 107 έχει ακόμη μια απλή γκάμα με 3 επίπεδα εξοπλισμού, διατίθεται σε 3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις και με ένα κινητήρα: 1.0lt με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και 1.0lt με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων 2-Τronic.

Ο εξοπλισμός του 107 βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με το νέο ηχοσύστημα που παρέχει υψηλότερο επίπεδο άνεσης.

Το τιμόνι με δερμάτινη επένδυση αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού της έκδοσης με το κιβώτιο ταχυτήτων 2-Τronic, που διαθέτει χειριστήρια στο τιμόνι και κάνουν το 107 ακόμη πιο εύκολο στη χρήση.

Τα φώτα ημέρας LED και οι προβολείς ομίχλης, που είναι πλέον διαθέσιμα στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση, συμβάλλουν στην ασφάλεια, κάνοντάς το ακόμη πιο εύκολα ορατό υπό όλες τις συνθήκες.

Τέλος, ενώ είναι ήδη πολύ καλά τοποθετημένο αναφορικά με την περιβαλλοντική αποτελεσματικότητα στην κατηγορία του, το 107 μειώνει τα επίπεδα των εκπομπών CO2 ακόμη περισσότερο σε 99 και 104 g/km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το 2-Τronic κιβώτιο ταχυτήτων.

Το κόστος χρήσης είναι επίσης βελτιωμένο, με την κατανάλωση καυσίμου να έχει μειωθεί σε 4.3lt και 4.5lt ανά 100km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το 2-Tronic κιβώτιο ταχυτήτων.

 Μία μεγάλη γκάμα προσωποποιημένων αξεσουάρ άνεσης

Με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για το 107, γίνεται ξεχωριστό και προσαρμόζεται σε διαφορετικές ανάγκες και χρήσεις.

Ζάντες αλουμινίου, μοχλός ταχυτήτων σε ματ αλουμίνιο, πατάκια με κεντημένο το λογότυπο “107”, δίνουν μία αίσθηση κομψότητας και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Από τη μεριά της πρακτικότητας, ένα αποσπώμενο σύστημα πλοήγησης που ενσωματώνεται πλήρως στο ταμπλώ και ένα κεντρικό υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης, βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση και την οδηγική απόλαυση.

Αναφορικά με τα πλευρικά διακοσμητικά φιλέτα, αυτά προστατεύουν το αμάξωμα από μικρο-ατυχήματα.

Για τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, το 107 προσφέρει μπαγκαζιέρες οροφής και μπάρες οροφής για τη μεταφορά ποδηλάτων, σκι, κλπ., ενώ υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.