Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα εμπορική πολιτική. Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει το MICRA, ένα μοντέλο – θρύλο στους δρόμους της πόλης, με την εκπληκτική έκπτωση των 1.200 €, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο εξαιρετικά συμφέρουσα την αγορά του σήμερα, περισσότερο από ποτέ !

Χαρακτηριστικά, για την αρχική έκδοση Motiva, η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ανέρχεται στις 8.930 €, όπου περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό του 6 αερόσακοι και ESP. Στην περίπτωση του «εμπλουτισμένου» πακέτου της συγκεκριμένης έκδοσης, όπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων A/C & R/CD,η τελική τιμή (με το όφελος της απόσυρσης) ανέρχεται στις 9.700 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στο www.nissan.gr