Το πρωτοποριακό compact crossover της Nissan, πρωταγωνιστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ – υπερπαραγωγή !

Επιστρατεύοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Nissan δημιούργησε μια τηλεοπτική διαφήμιση για το JUKE, η οποία συνάδει με τον επαναστατικό χαρακτήρα του μοντέλου. Η διαφήμιση αυτή, συναρπάζει τον τηλεθεατή με την πλοκή και τα οπτικά εφέ που διαθέτει, ενώ τον προϊδεάζει για τον καινοτόμο χαρακτήρα, την τεχνολογία και την απόλαυση που προσφέρει το JUKE κατά την οδήγηση.

Παρακολουθείστε το τηλεοπτικό σποτ του JUKE στη σελίδα της Nissan στο Facebook, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

http://www.facebook.com/pages/Nissan-Greece/198810193495863

Παράλληλα, η Nissan ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με τιμές και οφέλη που συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, η τελική τιμή του JUKE, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 14.190 €. Παράλληλα, η τελική τιμή (με το όφελος της απόσυρσης) για την πετρελαιοκίνητη έκδοση με κιβώτιο 6 ταχυτήτων, είναι άκρως δελεαστική, καθώς τώρα ξεκινά από τις 16.680 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το Nissan JUKE, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.