Η Continental GT Speed Convertible, η νέα ναυαρχίδα των μοντέλων ανοικτής οροφής της Bentley και το ταχύτερο τετραθέσιο καμπριολέ στον κόσμο,. κάνει τη διεθνή της πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η νέα GT Speed Convertible συνδυάζει την οδήγηση με κατεβασμένη κουκούλα για ανυπέρβλητη αίσθηση πολυτέλειας και ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις ανεπανάληπτες επιδόσεις ενός εξάλιτρου διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα W12 που αποδίδει 625 PS, πετυχαίνοντας μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 15%.Bentley-Continental-GT-Speed-Convertible-8[2]

Κατακτώντας επάξια τη θέση της στην κορυφή της σειράς Bentley Continental, η νέα καμπριολέ GT Speed Convertible έχει τελική ταχύτητα στα 325 χλμ/ώρα, ενώ δεν έγινε κανένας απολύτως συμβιβασμός στην κατασκευαστική αρτιότητα, την αριστοκρατική πολυτέλεια ή τις φινετσάτες λεπτομέρειες, όπως αρμόζει σε μια Bentley, προκειμένου να εξασφαλιστούν ασυναγώνιστες επιδόσεις.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία της νέας καμπριολέ Continental GT Speed Convertible, ο Πρόεδρος της Bentley, δρ Wolfgang Schreiber ανέφερε: “Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της GT Speed, παρουσιάζουμε την νέα καμπριολέ έκδοση GT Speed Convertible για τους οδηγούς που αποζητούν μοναδικές συγκινήσεις με το ταχύτερο τετραθέσιο καμπριολέ στον κόσμο και την πρακτικότητα ενός εξαιρετικού grand tourer για όλες τις εποχές, σε συνδυασμό με ασυναγώνιστα επίπεδα ιδιαίτερης πολυτέλειας και καλαισθησίας. Σχεδιάστηκε για όσους δεν δέχονται κανένα συμβιβασμό.”