Αν έχετε την τελευταία γενιά της Mercedes-Benz E-Class Estate χωρίς αναβαθμίσεις από την AMG, ορίστε τι μπορεί να κάνει η Brabus για εσάς.

Μπορεί να μην καταλήξετε να έχετε το πιο επιθετικό ή το πιο δυνατό Wagon στον κόσμο, αλλά σίγουρα θα έχετε μία καλύτερη έκδοση από την εργοστασιακή όσον αφορά τις επιδόσεις αλλά και την αισθητική – εφόσον σας αρέσει το blacked out look.

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τις μαύρες Brabus Monoblock ζάντες οι οποίες σχεδιάστηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το αυτοκίνητο, ανοξείδωτα καλύμματα μαρσπιέ με φωτιζόμενο λογότυπο της Brabus, πεντάλ αλουμινίου και ασφάλειες στις πόρτες, και  Brabus PowerXtra B25 kit.

Αυτό το κιτ προσθέτει 34 PS και 50 Nm ροπής στην E250 Estate, επιτυγχάνοντας το 0 – 100 km/h σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, και τελική ταχύτητα 245 km/h. Η συνολική ισχύς του αυτοκινήτου είναι 245 PS και 400 Nm.

Όπως με όλα τα κιτ Brabus PowerXtra, το B25 είναι ένα σύστημα plug and play, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση. Μόλις το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να περιμένετε μία αισθητή διαφορά στις επιδόσεις.