Η Lego δεν παράγει το μοντέλο της Nissan, GT-R Nismo, αλλά ένας λάτρης του δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να φτιάξει το δικό του Godzilla αποκλειστικά με Lego.
Κατασκευασμένο από τον γνωστό κατασκευαστή αυτοκινήτων από Lego Firas Abu-Jaber, οι λεπτομέρειες του μοντέλου είναι εκπληκτικές και έχουν επιτευχθεί οι τέλειες αναλογίες του δολοφόνου των supercar.

Ο Abu-Jaber αποφάσισε να φτιάξει το δικό του GT-R Nismo από Lego όμοιο με το πραγματικό της πρώτης παρουσίασης, πράγμα που σημαίνει ότι συνδυάζει ένα λευκό αμάξωμα με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες. Η μεγάλη πίσω αεροτομή αναπαράχθηκε  και αυτή.

Όπως και στα καλύτερης ποιότητας μοντέλα, οι λεπτομέρειες δεν σταματούν στο εξωτερικό. Σηκώστε το καπό και θα βρεθείτε μπροστά στον περίφημο 3.8 λίτρων twin-turbo VR38 V6 κινητήρα. Ακόμα και ο χώρος αποσκευών ανοίγει, όπως και οι πόρτες οι οποίες αποκαλύπτουν ένα εσωτερικό εμπνευσμένο από το πραγματικό GT-R.

Η σειρά Lego Technic ήδη περιέχει μία ρέπλικα της Porsche 911 GT3 RS και αν στην εταιρεία δουν τι μπορεί να κάνει ένας αυτοκινητόφιλος, ίσως να σκεφτούν να επεκτείνουν την γκάμα των σπορ αυτοκινήτων τους και να συμπεριλάβουν τον καλύτερο εξ ανατολάς βασιλιά του Nurburgring. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.