Για το ενδεχόμενο ο Michael Schumacher να μείνει μόνιμα «φυτό» φαίνεται πως ενημέρωσαν οι γιατροί την οικογένειά του, την ώρα που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 παραμένει σε τεχνητό κώμα, από τις 29 του περασμένου Δεκέμβρη.

greenthumb

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κι ενώ δεν έχει εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν εδώ και εβδομάδες, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Schumacher, αφού στον εγκέφαλό του υπάρχουν ακόμα αρκετά αιματώματα.

«Θα έπρεπε να έχει ανταποκριθεί θετικά στις θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, αλλά, δυστυχώς, τα λόγια που οι θεράποντες ιατροί μεταφέρουν στην οικογένειά του δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα δημοσιεύματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του 45χρονου πιλότου έχει ενημερωθεί από επίσημα χείλη πως δύσκολα θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της υγείας του, ενώ σκέφτεται να απευθυνθεί και σε άλλους γιατρούς αφού δεν βλέπει απτά αποτελέσματα από τις μέχρι σήμερα προσπάθειες να «ξυπνήσει» από το τεχνητό κώμα.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως κανένα δημοσίευμα δεν επικαλείται επίσημες δηλώσεις των ιατρών, ενώ η μάνατζερ του Schumacher διέψευσε προ ημερών άρθρο που έκανε λόγο για σημάδια βελτίωσης της υγείας του.